Scholingsvoucher UWV voor particulieren

Tot 1 okt. 2016: Scholingsvoucher UWV voor werkzoekenden t.w.v. € 2500,-!

De scholingsvoucher voor werkzoekende is een subsidie voor een opleiding of voor het bekostigen van een traject voor het behalen van een ervaringscertificaat. Met de scholingsvoucher voor werkzoekende kunt u zich laten bij- of omscholen naar een kansberoep. U kunt de scholingsvoucher gebruiken voor 1 of meerdere opleidingen in hetzelfde vakgebied.

U kunt hiervan gebruikmaken als de volgende 2 situaties voor u gelden:

 • u ontvangt WW-uitkering, u heeft een arbeidsovereenkomst of u werkt als zelfstandige; én
 • u gaat een opleiding volgen in de richting van een kansberoep of u wilt met een ervaringscertificaat (EVC) bewijzen dat u geschikt bent voor werk bij een toekomstige werkgever.

De voorwaarden voor de scholingsvoucher voor werkzoekende zijn:

 • U moet ingeschreven zijn als werkzoekende bij UWV. Dat doet u door uw cv te plaatsen op werk.nl.
 • Het beroep waarvoor u de opleiding doet, is opgenomen in de Kansberoepenlijst (doc, 134 kB).
 • De opleiding wordt afgesloten met een erkend diploma of certificaat.
 • De aanvraag mag maximaal € 2.500 (inclusief btw) zijn. Daaronder vallen dan alle kosten die bij de opleiding horen, zoals inschrijfkosten, studiemateriaal en collegegeld. Als de opleiding duurder is, dan betaalt u de rest zelf.
 • Uw aanvraag voor de scholingsvoucher moet uiterlijk 14 dagen na uw eerste opleidingsdag bij ons binnen zijn. U vraagt de voucher uiterlijk 31 december 2017 aan.
 • U kunt 1 keer gebruikmaken van de scholingsvoucher voor werkzoekende.
 • Er is niet eerder een opleiding of EVC-traject voor u betaald vanuit de Regeling Cofinanciering Sectorplannen 2015.
 • De opleiding of de kosten voor het behalen van het ervaringscertificaat tijdens een EVC-traject worden niet al (gedeeltelijk) betaald uit andere regelingen van de overheid.

Aanvragen scholingsvoucher voor werkzoekende

Na de aanvraag

Nadat wij de aanvraag met alle bijlagen ontvangen hebben, krijgt u een ontvangstbevestiging. Daarna krijgt u uiterlijk binnen 8 weken bericht of u aanmerking komt voor de scholingsvoucher.

Scholingsvoucher voor werkzoekende 50-plusser

Bent u werkzoekend en 50 jaar of ouder en heeft u een WW-uitkering? Dan kunt u de scholingsvoucher voor werkzoekende 50-plusser aanvragen. Dit is een subsidie voor een opleiding, waarmee u uw kansen op een baan kunt vergroten. U kunt deze scholingsvoucher aanvragen tot 1 oktober 2016.

Voorwaarden voor het scholingsvoucher voor 50-plusser

 • De aanvraag bedraagt maximaal € 1.000 (inclusief btw). Dit bedrag is een bijdrage voor alle kosten die bij de opleiding horen, zoals kosten voor lesmateriaal, inschrijfgeld en collegegeld.
 • De opleiding duurt maximaal 1 jaar. Als u slaagt, krijgt u een erkend diploma/certificaat.
 • Wij moeten uw aanvraag uiterlijk 2 weken na uw eerste opleidingsdag ontvangen hebben.
 • U heeft nog niet eerder gebruikgemaakt van deze regeling.
 • U heeft 1 van de volgende redenen om een opleiding te gaan volgen:
  • De opleiding leidt u op voor een beroep waarvoor veel vacatures zijn in uw regio.
  • De opleiding maakt uw kans op werk groter. Op het aanvraagformulier moet u aangeven waarom dit zo is.
  • Een werkgever heeft u een baan aangeboden voor ten minste 3 maanden, maar u heeft een opleiding nodig om de functie te kunnen uitvoeren. De werkgever neemt u in dienst voor ten minste de helft van het aantal uren waarvoor u een WW-uitkering krijgt, maar minimaal 12 uur per week.
  • U wilt met een ervaringscertificaat bewijzen dat u geschikt bent voor werk bij een toekomstige werkgever. En daarom wilt u een traject starten. Het ervaringscertificaat wordt afgegeven door een erkend bureau.
  • U gaat starten als zelfstandige en een opleiding vergroot uw kans op een succesvol ondernemerschap. Op het aanvraagformulier moet u aangeven waarom dit zo is.

Kijk op overheid.nl voor de volledige tekst van de Regeling subsidie scholing en plaatsing oudere werklozen.

Aanvragen scholingsvoucher voor werkzoekende 50-plusser

Bijlagen meesturen

Stuur bij uw aanvraag voor een scholingsvoucher de volgende bijlagen mee:

 • Een bewijs van baanintentie, indien van toepassing;
 • De factuur van het opleidingsinstituut. Deze moet op uw naam staan, niet op naam van een eventuele werkgever. Heeft u nog geen factuur van het opleidingsinstituut? Laat het opleidingsinstituut dan het tweede deel van het aanvraagformulier invullen en ondertekenen en stuur dit mee met uw aanvraag.

Is een werkgever van plan om u in dienst te nemen? Dan kan de werkgever de scholingsvoucher ook voor u aanvragen.

Na de aanvraag

Als wij de aanvraag met alle bijlagen ontvangen hebben, krijgt u een ontvangstbevestiging. Daarna krijgt u uiterlijk binnen 8 weken bericht of u aanmerking komt voor de scholingsvoucher voor werkzoekende 50-plusser.

Maak vrijblijvend een afspraak en bel 030 – 6384021 of mail: info@semfer.nl

 

Je vraagt jezelf vast af waar kun je Viagra kopen? Maak je geen zorgen want je kunt het bij je lokale apotheek kopen of in een drogisterij of winkel kopen. Je kunt tegenwoordig in alle grote steden zoals Haarlemmermeer, Zwolle, Drimmelen, Haarlem, Appingedam, Doesburg, Dorestad, Zoetermeer, Leiden, Leeuwarden en Friesland. Maar wil je echt in een winkel lopen terwijl mensen kijken naar wat je in je winkelmand hebt en je stiekem beoordelen? Natuurlijk wil je dat niet! Een alternatief hierop is het bestellen in een online winkel https://erectiepillen-online.nl. Nadat je meer info over de erectiepillen hebt gelezen kun je ze online bestellen zonder recept van een generalist of medicus.