Home Diensten

Teambuilding met theatersport en teamtraining

Theatersport kan als workshop een ideaal onderdeel zijn van teambuilding of – training. Deze vorm van improvisatietoneel à la de Lama’s daagt mensen op speelde wijze uit om uit hun ‘comfortzone’, hun hoofd te stappen en te improviseren. Coach Anna Selten van Semfer & Company creëert voor uw team altijd een veilige (werk)omgeving waarin medewerkers elkaar beter leren kennen en vertrouwen.

Bij een workshop Theatersport gaat het er niet om deelnemers tot volleerde acteurs te trainen, maar veel meer om te benadrukken dat mensen er mogen zijn zoals ze zijn en zichtbaar mogen worden met de talenten en mogelijkheden die ze hebben gekregen. Een improvisatie scène hoeft daarom niet perfect te zijn en/of per se komisch. Het gaat vooral om het plezier van samen spelen.

U kunt de workshop boeken als onderdeel van teambuilding. Daarnaast is het mogelijk theatersport in te zetten als onderdeel van een langer coachingstraject of teamtraining en het te combineren met een DISC-profieltest. Daarbij kunnen medewerkers van een organisatie of bedrijf leren om datgene waar zij graag verder in willen groeien, in de praktijk te oefenen tijdens theatersport.

 

© 2005-2012 Semfer & Company. Alle rechten voorbehouden - Teksten Puur Taal - Website Nando Kasteleijn.