Home Diensten

Teambuilding met paarden

Hoe reageert u op een conflict? Angstig, boos of ziet u het als een uitdaging? Werkt u het liefst samen met collega’s of juist niet? Het DISC-persoonlijkheidsprofiel zegt veel over uw persoonlijkheid, gedrag en omgang met anderen. Maar hoe dat zich in de praktijk van alle dag vertaalt, ervaart u nergens zo goed als tijdens outdoor met paarden. U kunt zowel individueel of als team onze trainingen of workshops volgen. Ze vinden plaats op een boerderij in het mooie buitengebied van de provincie Utrecht.

Paarden als ‘spiegels’
Als Semfer & Company werken wij graag met paarden, want zij zijn meesterlijk in reflectie. Paarden reageren feilloos op uw gedrag en emoties. U mag altijd zelf het paard uitkiezen waarmee u wilt werken en zelfs dat geeft al verrassend veel inzicht in uw persoonlijke stijl en houding. Meestal gaat u (on)bewust voor een merrie of hengst die op dat moment uw gedrag weerspiegelt. De één voelt bijvoorbeeld een klik met een meegaand paard, de ander wil juist de leider van de kudde.

Tips en adviezen
Samen kijken we daarna hoe u op uw specifieke paard reageert en het paard op u. Wat doet u bijvoorbeeld als een paard weigert mee te werken of wegrent? Aan de hand van wat wij zien en u ervaart, geven wij praktische tips en adviezen om (nog) beter of duidelijker te communiceren. Zowel verbaal als non-verbaal. Deze kunt u vervolgens ook heel eenvoudig toepassen in uw dagelijks leven.

Mogelijkheden
Semfer & Company biedt outdoor met paarden aan als onderdeel van een:

– Teambuildingsdag
– Traject van persoonlijke coaching
– Leiderschapstraining
– Bedrijfsuitje

Annuleringsvoorwaarden

Reactie deelnemers:

Het werken met de paarden tijdens de coaching voegt een belangrijke dimensie toe.
Ton Kasteleijn van Semfer & Company kan de juiste vragen stellen, op een prettige manier feedback geven, qua interpretatie goed vertalen en daarbij verbanden leggen.

– Els van Staveren, programmamanager Bibliotheek Lek & IJssel

© 2005-2012 Semfer & Company. Alle rechten voorbehouden - Teksten Puur Taal - Website Nando Kasteleijn.