Home Diensten

Workshops

Haal het beste uit uw bedrijf of organisatie met consultancy van Semfer & Company. Onze professionals begeleiden u bij het inzetten van het volle potentieel van uw personeel. Wij bieden u alle handvatten om uw bedrijf of organisatie te verbeteren en verder te ontwikkelen.

Haarscherpe analyse
Consultancy kan nodig zijn om uw visie en de praktische vertaling daarvan binnen uw onderneming op elkaar aan te laten sluiten. Of bijvoorbeeld uw personeel meer efficiënt en doelgericht te laten samenwerken. Semfer & Company maakt haarscherp een analyse van de knelpunten, geeft advies en begeleidt verandertrajecten binnen uw bedrijf of organisatie.

Effectiever en met meer plezier werken
Bij een verandertraject coachen en trainen wij uw werknemers om hun passies, kwaliteiten en talenten te ontdekken en in te zetten binnen uw bedrijf of organisatie. Het resultaat? Uw personeel werkt effectiever, krijgt meer plezier in wat ze doet en is extra gemotiveerd om te presteren.

Kortom, uw werknemers komen tot hun doel, en daar plukt u als bedrijf of organisatie volop de vruchten van. Het resultaat is verhoging van betrokkenheid, toename van productiviteit en afname van het ziekteverzuim.

Annuleringsvoorwaarden

© 2005-2012 Semfer & Company. Alle rechten voorbehouden - Teksten Puur Taal - Website Nando Kasteleijn.