Home Diensten

Loopbaancoaching

Coaching op maat
U twijfelt over uw carrière of dreigt te worden ontslagen. U mist een stukje bezieling. U wilt een meer zelfstandig- of beter functionerende afdeling. Als manager of directeur ervaart u grote druk door de verantwoordelijkheden die u draagt. Herkent u hier iets in?

Semfer & Company coacht werknemers, leidinggevenden of directies bij het even afstand nemen en reflecteren op werk en leven. Om te ontdekken: wat motiveert u nu eigenlijk? Hoe communiceert u? Wat zijn uw ambities, doelen en dromen? En in wat voor werkomgeving komt dat het beste tot uitdrukking? Wij doen dat door coaching ‘op maat’.

Individuele- of teamcoaching
Of het nu gaat om individuele begeleiding, executieve coaching of het coachen van een team. Ons uitgangspunt is: ieder individu, élke groep is uniek. Elk programma dat we aanbieden, stemmen we daarom af op de vraag en het doel en resultaat. Daarbij zijn de kwaliteiten en stijl van de ander een belangrijk onderdeel. Om die laatste te ontdekken, maken we een DISC-persoonlijkheidsprofiel. Dit geeft u de zekerheid dat u het voor u meest effectieve traject volgt.

Zichtbaar worden
Wij bieden als Semfer & Company zowel theoretisch inzicht, als praktische toepassingen. How to do it? U krijgt tips en adviezen en een training in gedragsverandering. Zodat u of uw werknemers daadwerkelijk met meer passie, bevlogenheid en energie hun talenten en kwaliteiten in kunnen zetten op de werkvloer. Of dat iemand, bij outplacement, een andere baan kan zoeken die beter bij hem of haar past.

Onze visie is
Ieder mens, elke organisatie en elk bedrijf zichtbaar maken en tot betekenis laten komen.

Vormen van individuele coaching:
Outdoor met paarden
Wandelcoaching
Online coaching via Skype
Executive coaching voor topmanagers en andere leidinggevenden

Vormen van teambuilding:
– Teambuilding outdoor met paarden en teamtraining
– Teambuilding met theatersport en teamtraining

Annuleringsvoorwaarden

© 2005-2012 Semfer & Company. Alle rechten voorbehouden - Teksten Puur Taal - Website Nando Kasteleijn.