Over Semfer & Company

Creatieve ondernemers in Consultancy en Coaching op maat
Deskundig, integer, flexibel, praktisch, professioneel, to the point en betrokken. Dat kenmerkt Semfer & Company uit Houten; een gecertificeerd bureau voor consultancy, coaching en training op het gebied van arbeid en persoonlijke effectiviteit. Semfer bestaat inmiddels vijftien jaar.

Kleine en grote verandertrajecten
Wij bieden zowel individuele werknemers als teams, organisaties en bedrijven steun en advies bij kleine en grote verandertrajecten. Onze doelgroep varieert van mensen op de werkvloer tot en met managers en directieleden van kleine en (middel)grote ondernemingen. Semfer & Company is zeer deskundig en kan, indien nodig, samenwerken met een vertrouwd netwerk van externe specialisten.

DISC-persoonlijkheidsprofiel
Vast onderdeel van onze consultancy, coaching en training is het DISC-persoonlijkheidsprofiel. Dit profiel geeft inzicht in uw persoonlijkheid, gedrag en omgang met anderen. Deze gebruiken we als uitgangspunt om een programma aan te bieden. Zo kan bijvoorbeeld een outdoor met paarden of theatersport onderdeel vormen van een coachingstraject. Semfer kijkt wat u nodig heeft en kan daarop direct inspelen.

Naam en missie
Onze naam verwoordt onze missie. Het Hebreeuwse woord Semfer betekent: zichtbaar zijn.
Wij willen u, uw bedrijf of organisatie begeleiden om (meer) zichtbaar te worden. Talenten, kwaliteiten en passies te ontdekken en verder te ontwikkelen, zodat ieder tot zijn of haar doel komt.

Meer informatie
Wilt u meer informatie? Ook voor uw bedrijfsuitje met inhoud? Bel of mail ons voor een vrijblijvend gesprek.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *