Ontwikkeladvies

Update: er komen dagelijks reserveringen binnen. Vul het aanmeldingformulier voor jouw reservering vandaag nog in. Nog 3 dagen voordat het traject start.

Maak ook gebruik van het ontwikkeladvies dat de overheid voor jou betaald en per 1 december 2020 weer beschikbaar is gesteld! En aanvullende gratis online scholing!

Het eerste aanbod vanuit de overheid was binnen 1 maand volgeboekt. Er is nu een tweede kans. Je kunt je daarvoor nu alvast aanmelden: klik hier.

Dit aanbod is zowel voor werknemers in een bedrijf als werkzoekenden.

De overheid ziet het ook dat mensen die werk zoeken nu niet zo snel een nieuwe baan kunnen vinden. Het zijn ook de verhalen die je dagelijks leest in het nieuws.

En dat realiseer ik mij ook door gesprekken met vele klanten die bij ons een ons gratis ontwikkeladvies traject volgen.

De Corona-crisis raakt vele mensen. Zo kan ineens het voortbestaan van je werk een grote rol spelen, en daarmee een grote zorg.
Het traject dat de Overheid aanbiedt is ongeacht of dat het werk je nog  (inhoudelijk) wel bevalt, of dat je al wat aan het rondkijken was, of na zoveel jaren toch eens weer een stap wilt maken, of geen werk meer hebt.

Het ontwikkeladvies (twv 700,00 euro) is er voor iedereen tussen de 18 en 67 jaar. Dit is mogelijk gemaakt door middel van de subsidie NL Leert Door!

Met dit traject krijg je:
– 4 uur begeleiding
– een Arbeidsmarktscan (twv. 45,00)
– en/of een Ondernemerscan (twv 45,00)
– zicht op toekomstmogelijkheden
– en een concreet stappenplan

Bonus:
– een Talentenscan (twv. 49,95)
– een DISC Quick Scan online (twv 49,95)

Aanvullend biedt de overheid online cursussen/scholing aan, die ze ook voor je betalen!

Na een maand is er een follow-up door middel van een workshop (als je dat wilt). Hiermee krijg je een heel compleet pakket.

Ja, je lees het goed: de overheid betaald dit voor je! * met geen addertjes onder het gras. Zowel voor werkenden, werkzoekenden, ZZP-er of dat je directeur, eigenaar of ondernemer bent.

*Hoewel het traject door de overheid wordt betaald, is het een vereiste dat je je als deelnemer committeert. Bij voortijdig afbreken van het traject zullen we een onkostenvergoeding in rekening brengen.

De minister gaat een extra traject inzetten vanaf 1 december 2020. Je kunt je daarvoor nu alvast aanmelden: klik op de volgende button hier.

Ja, ik wil gebruik maken van deze subsidie!

Dit is ook een kans voor bedrijven. Dit is een kans om je personeel van deze subsidie te laten profiteren. Mocht je dit als werkgever, HR manager of ondernemer interessant vinden, mail dan naar: info@semfer.nl dan kunnen wij dit ook voor jouw organisatie organiseren.

Het is een perfecte manier om mensen te ondersteunen in (het nadenken over) over hun huidige werk en/of eventueel een volgende stap.