Natuurlijk Beter van verzuim en burn-out!

Natuurlijk Beter! Is een doelgericht en effectief traject bij kort- en langdurig verzuim en re-integratie- trajecten spoor 0, 1 en 2. Indien er sprake is van spoor 3 dan wordt outplacement ingezet.

Dit traject mentale – en lifestyle coaching heeft als doel: stress management; verbeteren van persoonlijke veerkracht en algehele vitaliteit in privé en werk.

Wij maken vooral gebruik van inzichten uit de Positieve psychologie en interventies uit de Cognitieve gedragstherapie. Dit om de persoonlijke weerbaarheid en weerbaarheid op de werkvloer te versterken.

Het traject is gericht op een duurzame arbeidsparticipatie.

Dit is met name voor de doelgroepen: basis-, voortgezet- en hoger onderwijs, politie, ouderenzorg, ziekenhuispersoneel en andere dienstverlenende semi- of overheidsorganisaties.

Wil sturen je graag meer informatie van de ‘Natuurlijk Beter van burn-out’ met review van een traject bij verzuim, burn- out en re-integratie. Klik hier voor de folder.

Het team bestaat uit:

Ton Kasteleijn BA, loopbaan- en leefstijlcoach, register Trajectadviseur, DISC gecertificeerde trainer en kennis- en ervaringsdeskundige.

drs. Karolien van der Woude, psycholoog, wandelcoach en kennis- en ervaringsdeskundige

En een aantal externe deskundige zoals Joe Kilvington van JTK Horsemanship en Wilma Rijerssen van Buuren van Wil & Zijn