GRATIS ontwikkeladvies van de overheid!

Maak ook gebruik van het GRATIS  ontwikkeladvies aanbod dat vanuit de overheid wederom beschikbaar is gesteld! En aanvullende gratis online scholing!

Het eerste aanbod vanuit de overheid was binnen 1 maand volgeboekt. Er is nu een tweede kans. Je kunt je daarvoor nu alvast aanmelden: klik hier.

Dit aanbod is zowel voor werknemers in een bedrijf als werkzoekenden.

De overheid ziet het ook dat mensen die werk zoeken nu niet zo snel een nieuwe baan kunnen vinden. Het zijn ook de verhalen die je dagelijks leest in het nieuws.

En dat realiseer ik mij ook door gesprekken met vele klanten die bij ons een ons gratis ontwikkeladvies traject volgen.

De Corona-crisis raakt vele mensen. Zo kan ineens het voortbestaan van je werk een grote rol spelen, en daarmee een grote zorg.
Het gratis traject dat de Overheid aanbiedt is ongeacht of dat het werk je nog  (inhoudelijk) wel bevalt, of dat je al wat aan het rondkijken was, of na zoveel jaren toch eens weer een stap wilt maken, of geen werk meer hebt.

Het gratis loopbaan en/of ontwikkeladvies (twv 700,00 euro) is er voor iedereen tussen de 18 en 67 jaar. Dit is mogelijk gemaakt door middel van de subsidie NL Leert Door!

Met dit traject krijg je:

  • minimaal 4 uur ontwikkeladvies cq. begeleiding
  • een concreet stappenplan
  • een Arbeidsmarktscan
  • bonussen: een Talentenscan aan toe (twv. 97,00)
  • een gratis online programma (twv 49,95)
  • een boek over hoe je je doelen concreet kunt bereiken (twv 24,95)
  • Aanvullend biedt de overheid gratis online cursussen/scholing!

Na een maand een follow-up door middel van een workshop (als je dat wilt). Hiermee krijg je een heel compleet pakket.

Ja, je lees het goed: helemaal gratis, met geen enkele addertjes onder het gras. Zowel voor werkenden, werkzoekenden, ZZP-er of dat je directeur, eigenaar of ondernemer bent.

De minister gaat een extra traject inzetten vanaf 1 december 2020. Je kunt je daarvoor nu alvast aanmelden: klik hier.

Dit is ook een kans voor bedrijven. Dit is een kans om je personeel van de subsidie te laten profiteren. Mocht je dit als werkgever, HR manager of ondernemer interessant vinden, mail dan naar: info@semfer.nl dan kunnen wij dit ook voor jouw organisatie organiseren.

Het is een perfecte, gratis manier om mensen te ondersteunen in (het nadenken over) over hun huidige werk en/of eventueel een volgende stap.