GRATIS loopbaanadvies van de overheid!

Maak ook gebruik van het GRATIS loopbaanadvies aanbod dat vanuit de overheid (nu het nog kan) beschikbaar is gesteld!

De overheid ziet het ook dat mensen die werk zoeken nu niet zo snel een nieuwe baan kunnen vinden. Het zijn ook de verhalen die je dagelijks leest in het nieuws.

En dat realiseer ik mij ook door gesprekken met vele klanten die bij ons een ons gratis loopbaanadvies traject volgen.

De Corona-crisis raakt vele mensen. Zo kan ineens het voortbestaan van je werk een grote rol spelen, en daarmee een grote zorg.
Het gratis traject dat de Overheid aanbiedt is ongeacht of dat het werk je nog  (inhoudelijk) wel bevalt, of dat je al wat aan het rondkijken was, of na zoveel jaren toch eens weer een stap wilt maken, of geen werk hebt.

Het gratis Loopbaanadvies is er voor iedereen tussen de 18 en 66 jaar. Dit is mogelijk gemaakt door middel van de subsidie Nederland Leert Door!

De overheid heeft voor deze deze subsidie 4 uur loopbaanadvies voorgeschreven. Daar aan voegt Semfer nu ook een gratis online programma, een werkmap en een boek toe.  Hiermee krijg je een heel compleet pakket.

Ja, je lees het goed: helemaal gratis, met geen enkele addertjes onder het gras. Zowel voor werkenden, werkzoekenden, ZZP-er of dat je ondernemer bent.

Inmiddels is het aanmelden niet meer mogelijk. Het  subsidieplafond is bereikt. De minister gaat een extra traject inzetten. Je kunt je daarvoor nu alvast wel aanmelden voor de zgn reservelijst: je kunt je hier aanmelden.

Dit is ook een kans voor bedrijven en zij maken hiervan ook gebruik. Dit is een kans om je personeel van de subsidie te laten profiteren. Mocht je dit als werkgever, HR manager of ondernemer interessant vinden, mail dan naar: info@semfer.nl dan kunnen wij dit ook voor jouw organisatie organiseren.

Het is een perfecte, gratis manier om mensen te ondersteunen in (het nadenken over) over hun huidige werk en/of eventueel een volgende stap.