Iedere kind een eigen aanpak!

Als ouders heb je je eigen communicatie en stijl ontwikkeld in de loop van de jaren om met jezelf en anderen om te gaan. Met kinderen en met name pubers wordt dat heel anders. Eigenlijk wordt je weer even gespiegeld: ‘wat is jouw stijl en die van je kind/puber?’ Zit daar nog een fit in of vraagt het weer wat flexibiliteit en samen leren?

We geven daarvoor workshops: ‘zo zie ik mijn kind en zo zie ik mijzelf’ Als eerste voor ouders. Om jou eigen unieke stijl te ‘her-ontdekken’. En een inschatting te maken omtrent de in ontwikkeling zijnde uniek stijl van je kind/puber. Mail ons voor meer info.

Een interessant en leerzaam boek met dit thema is van o.a. dr. Charles F. Boyd: ‘Ieder kind een eigen aanpak’. Different children, different needs. Je kunt het boek hier bestellen.

 

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *