Kortingsbon voor workshop

Ons boek al gelezen? ‘Even met m’n hoofd in de vriezer’.

In hoofdstuk 11 vind je een stukje over paardencoaching. Ik volgde een outdoorsessie bij Ton Kasteleijn en zijn collega Joe Kilvington Hierover heb ik een blog geschreven op SestraVrouw en citeerde ook een stukje uit het blog in ons boek!

Wil je zelf ontdekken wat paardencoaching is? Je krijgt nu de eerste dertig minuten van zo’n kennismakingsworkshop cadeau.

Leuk om zelf te gebruiken, maar ook om weg te geven aan iemand anders als Kerstcadeau. Meer over dit cadeau en om je aan te melden, kun je hier lezen: cadeaubon.

En nee, voor je het vraagt: paardencoaching is niet hetzelfde als paardrijden. Tijdens een workshop van Semfer doe je grondoefeningen in de bak en probeer je contact te maken met de paarden. Door te kijken hoe de dieren op jou reageren kun je verrassend veel te weten komen over je eigen manier van communicatie en gedrag. Paarden fungeren als spiegels! Je leert het voortouw te nemen en steviger te gaan staan. In de bak, maar ook in je eigen leven…

Na afloop van mijn kennismakingsworkshop:
Rondje na rondje smelt een oud stukje onzekerheid door te doen en niet alles in mijn hoofd te herkauwen. Hoezo nog bang voor confrontaties? Had je wat? Kom maar op!

Mariette Woudenberg

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *